„O-Zone” se reuneşte

Pentru a demonstra acest lucru, Dan Bălan, Radu şi Arsenium vor susţine un concert în Piaţa Marii Adunări Naţionale pe 1 iunie.

Cei trei au lăsat toate supărările în trecut, au discutat şi au hotărât să revină la formula veche care le va asigura mai mult succes în showbiz. „I-am sunat pe băieţi, am discutat, am hotărât să lăsăm toate neînţelegerile în trecut şi să fim din nou o trupă. Fiecare dintre noi are proiecte, dar nu şi acel succes pe care l-am avut când eram împreună. Trupa „O-Zone” a fost un fenomen, piesele noastre erau cântate în toată lumea, chiar şi în China, de aceea vrem să savurăm din nou acel succes. Promitem să fim şi mai buni”, afirmă Dan Bălan.

Radu şi Arsenium au fost foarte încântaţi de propunea lui Dan Bălan. „Am acceptat această propunere, cred în viitorul trupei «O-Zone», sunt gata pentru orice ca să avem din nou acea faimă pe care am avut-o odinioară”, spune entuziasmat Arsenium. Trupa „O-Zone” va susţine un concert pe 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, în Piaţa Marii Adunării Naţionale. (!)

Carolina CHIRILESCU

 

 

The following two tabs change content below.