„Nu dorm, visez la show-ul pentru Eurovision”

Sincerităţi

Interpreta Natalia Barbu are mari bătăi de cap de când s-a înscris la selecţia naţională a Eurovisionului, aceasta nu mai are somn. „Nu dorm, dar visez la show-ul pentru Eurovision, este foarte mult de lucru, sunt în pregătire, doresc ca totul să iasă bine, foarte bine. Nu mai înţeleg dacă dorm sau sunt trează dar, până la sfârşitul acestui consurs, ştiu că voi avea încă multe nopţi nedormite”, ne spune interpreta. Natalia Barbu a fost înscrisă în concurs de tatăl ei în ultima zi.

A trecut cu brio cele două semifinale şi se numără printre cei 25 de finalişti. Va cânta piesa „Let’s Jazz”.

Indiana îşi doreşte un copil

Interpreta îşi doreşte foarte mult încă un copil. Aceasta a declarat că cel mai bun cadou pe care i-l poate aduce iepuraşul în acest an este un bebe. Indiana are un băiat de 15 ani, din prima căsătorie, dar doreşte să-i facă moştenitori şi actualului soţ.

Doiniţa Gherman se teme de concurenţii săi

Cântăreaţa se numără printre cei 25 de finalişti ai etapei naţionale. S-a înscris în concurs cu piesa „Viaţă” şi este foarte fericită că a trecut de cele două semifinale. „Toţi cei 24 de participanţi sunt concurenţii mei, toţi sunt foarte buni, va fi o adevărată luptă”, spune Gherman.

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)