„Lupii galbeni” au şansa să fie pe primul loc la finele anului

FC Dacia nu a avut un meci uşor cu Rapid Ghidighici din cauza condiţiilor climaterice, dar a reuşit să câştige cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Ghenadie Orbu şi Oleg Molla. După acest rezultat „dacii” au acumulat 42 de puncte şi au şansa de a fi în fruntea clasamentului după 16 decembrie, când se dispută ultima etapă din acest an.

Meciul a avut loc în condiţii meteorologice dificile şi anume pe o ploaie torenţială. Fotbaliştii au putut cu greu controla balonul, chiar dacă s-a jucat pe un gazon artificial. Chiar şi în atare condiţii, golgheterul Diviziei Naţionale, Ghenadie Orbu, a reuşit să deschidă scorul pe finalul primei reprize. După pauză, „dacii” au ratat două oportunităţi de a-şi mări avantajul prin Eric Sackey şi David Gamezardaşvili. Tabela a fost închisă de Oleg Molla care, în minutul 89, a marcat pentru 2-0.

Liderul Diviziei Naţionale, FC Milsami, a trecut cu scorul de 5-1 de FC Tiraspol şi mizează pe faptul că „dacii” se vor împiedica în ultimele două etape. Iskra a învins cu scorul de 1-0 pe FC Găgăuzia, FC Zimbru a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu FC Olimpia şi a rămas pe locul şase în clasament. În alte meciuri ale etapei, Sf. Gheorghe Suruceni a învins cu 2-1 pe FC Nistru, iar FC Dinamo s-a impus cu 1-0 în faţa FC Costuleni 1-0. (V.H.)