„Adriane, întoarce-te la muzica populară!” // Eurovision

Internauţii îl roagă pe Adrian Ursu să părăsească concursul şi să reînceapă a cânta pe la nunţi şi hramuri.

Interpretul care participă în acest an pentru prima oară la Concursul Internaţional Eurovision se confruntă cu diverse probleme. Cele mai deranjante vin chiar din partea celor care ar trebui să-l susţină.

Fanii şi vizitatorii site-ului youtube.com plasează zilnic mesaje răutăcioase la adresa interpretului şi a piesei sale „Be yourself”, cu care acesta s-a calificat în etapa finală a selecţiei naţionale a Eurovisionului.

Adrian Ursu va cânta în finala naţională a Eurovisionului, amânată pentru 11 martie, sub numărul 13. Artistul însă nu este superstiţios, dimpotrivă, e sigur că piesa sa va acumula cel mai mare punctaj. Cu toate acestea, internauţii îi sugerează cântăreţului să părăsească marea competiţie. „Adriane, întoarce-te la muzica populară că aici n-ai treabă!”, „Engleză proastă, plagiat, Adriane, îţi stă mult mai bine cântând pe la nunţi şi hramuri!”, astea sunt unele din comentariile postate pe youtube.com.

Internauţii susţin că cele mai urâte comentarii sunt şterse zilnic, ceea ce îi supără şi mai tare. Solicitat de Jurnal pentru a comenta situaţia, Adrian Ursu nu a oferit niciun răspuns. Între timp, din cursă s-a retras şi Nelly Ciobanu, din motive necunoscute. În locul ei va evolua formaţia „Akord” cu piesa „Live the Show”. Decizia a fost luată la 21 februarie de către juriul de specialitate cu unanimitate de voturi, scrie trm.md.

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)